+32 (0)472 407 607 info@bike-tuning.be
Selecteer een pagina

Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Koopt u iets via internet, dan heeft u sinds 1 februari 2001 een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.
In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht, ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen.
De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet.

Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per email te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we dit zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.
Defect ontvangen artikelen kunt u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor onze rekening.

Het kan zijn dat u een artikel wilt ruilen. Bijvoorbeeld als de maat niet goed is (mits ongebruikt!). De klant dient eerst contact op te nemen met Bike-Tuning via e-mail met argumentatie van de retourzending. De leveringkosten zijn ten laste van de klant. Indien de klant andere goederen in de plaats wil, behoudens een andere maat van hetzelfde artikel, zal de klant het verschil in prijs plus leveringkosten via overschrijving dienen over te maken op onze rekening. De nieuwe goederen zullen verstuurd worden van zodra de overschrijving ontvangen werd.

De terugbetaling zal pas gebeuren wanneer de goederen in originele verpakking en perfecte staat in ons bezit zijn. De terugbetaling gebeurt onder de vorm van een storting.
Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.
De retour van de goederen voor het inruilen of voor terugbetaling kan door de post of door een privé transportdienst uitgevoerd worden en dit op uw kosten en op uw verantwoordelijkheid in geval van verlies, diefstal of beschadiging.
Wij vragen u artikelen in hun originele verpakking en in volkomen nieuwe staat terug te sturen. Artikelen die niet als nieuw kunnen verkocht worden, kunnen niet ingeruild of terugbetaald worden.
Bike-Tuning is verplicht beschadigde of reeds gebruikte artikels te weigeren.