Je fiets snel en vakkundig laten repareren? Bike-Tuning herstelt je fiets zowel in eigen werkplaats als op locatie. Bij Bike-Tuning kan je fietsen van alle merken en types op een professionele manier laten herstellen.

Reparatie op locatie: thuis of op het werk!

Dankzij Bike-Tuning hoef je niet te wachten totdat je je fiets op een vrije dag kunt wegbrengen voor reparatie. Je belt of mailt ons en wij komen bij jou thuis of op het werk.

Reparaties zoals lekke banden, kapotte verlichting, defecte rem- en versnellingskabels kunnen we ter plekke oplossen. Kan de herstelling niet ter plaatse worden uitgevoerd, dan wordt de fiets meegenomen en hersteld in de werkplaats. Uiteraard kan deze nadien terug worden thuisbezorgd. 

Herstellingen van fietsen gebeuren tijdens de openingsuren van onze winkel. Thuisherstellingen of ophalen van fietsen worden voorzien op woensdagvoormiddag en vrijdagnamiddag. Gelieve steeds een afspraak te maken.

CONTACT

Bel Bike-Tuning: +32 (0)472 407 607
Email Bike-Tuning : info@ikhersteluwfietsaanhuis.be

Bike-Tuning herstelt je fiets aan huis in regio het Meetjesland.

Fiets_herstel_aan_huis_Bike_Tuning

De kost van de het onderhoud wordt berekend aan de hand van de gebruikte materialen en de effectief gepresteerde tijd. In geval wij bij jou thuis komen, wordt een forfaitaire verplaatsingskost aangerekend.

Betalingen zijn steeds contant (cash of bancontact).

Tip: Wij komen ook naar je bedrijf om een snelcursus fiets-EHBO te geven.

Wij demonstreren aan de fietsende werknemers hoe ze een lekke band herstellen, remblokken wisselen, remkabels vervangen en hun fiets goed onderhouden.

Reparatie in eigen werkplaats:

Bike-Tuning beschikt tevens over een eigen reparatiedienst waar je terecht kan voor alle onderhoud en herstellingen aan je fiets. Wij proberen om zo snel mogelijk je fiets terug rijklaar te hebben. Een waarborg voor kwaliteit en betrouwbare service.

Tevens is het mogelijk om je fiets zelf te brengen naar de werkplaats.

Particulieren, bedrijven of scholen, iedereen is welkom in onze fietsenwinkel.

Voor vragen over reparaties, service "ik herstel je fiets aan huis" e.d. kan je altijd contact met ons opnemen:

Bezoek Bike-Tuning: Stationsstraat 90 9900 Eeklo
Bel Bike-Tuning: +32 (0)472 407 607
Email Bike-Tuninginfo@bike-tuning.be